Sektions- och föreningslokaler

Bunkern

Bunkern är Geosektionens sektionslokal. Den ligger i källaren i F-huset, men lättast når du den genom ingången C12 i C-huset och sedan korsar man Regnbågsallén under jorden. Bunkern har öppet efter att STUK har stängt och säljer läsk samt supergoda mackor. För mer information kan ni gå in på våran facebook-sida eller mejla oss på bg@geosektionen.se.

Igloon

Igloon är ett av de sociala utskotten inom I-sektionen som i dagsläget består av 9 medlemmar. Utskottet ansvarar för I-sektionens sektionslokal som du numer finner i den sydöstra flygen i Studenternas hus. Igloons ambition är att leverera de bästa efterfesterna och pubarna på LTU och då serveras naturligtvis de berömda tacotallrikarna samt tillhörande dryck.

Hör gärna av dig till igloon@i-sektionen.se eller kika in på vår facebooksida, https://www.facebook.com/igloonLTU, om du vill veta mer eller kontakta oss och kom ihåg:

We gloo, you gloo, Igloo

Kåken  

Vi är SNS-Sektionens sektionlokal Kåken. Just nu är vi lokaliserade någonstans i F-huset men planerar att förhoppningsvis få flytta in i delta-huset. Det är nämligen så att vi inte har fått lov att öppna än för fastighetsenheten. Men vi försöker hålla humöret uppe och fokusera på att fixa och planera så att vi är redo dagen vi får öppna. 

Om ni inte vill missa den eventuella premiären följ då oss (Kåken LTU) på Facebook: https://www.facebook.com/K%C3%A5ken-LTU-1302790576482730/

Sholkällan

Sholkällan är en sektionslokal som ligger under Sektionen för Hälsa och Lärande. Vi håller till i vår lokal som är beläget i katakomberna mellan C- och F-huset. Serverar våfflor lördagar och ibland onsdagar efter STUK. Vi ordnar även event såsom julsittningen tillsammans med 6M, samt andra mindre event som ett Valborgshäng och Våffeldagen! Vår lokal finns även tillgänglig att hyra för den som önskar det.

Hur tar man sig lättast till oss? Lokalen är enklast att hitta genom att gå in i C-husets ingång (den längs ifrån Slemmis) och sedan direkt ner till katakomberna där du ser vår logga och en grön dörr! Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi heter Sholkällan/Sholkallan. Vill ni komma i kontakt med oss? Maila sholkallan@gmail.com eller ryck tag i människorna som springer omkring i gröna västar eller hattar på STUK. Vi ses!

Valhall

Valhall är en efterfestlokal som bedrivs av studenter från hela skolan. Vi är fristående så det spelar ingen roll om du läset till sjuksyrra eller om du vill utforska svarta hål, alla är välkommna ner i den mysigaste lokalen under F-huset. Vi säljer korv, kladdkaka och lyssnar på hårdrock, allt från AC/DC till In Flames. På stuk känner man igen oss på våra svarta västar med vargpäls som vi personligen har jagat och slaktat med våra bara händer. Så om ni är hungriga eller biljardsugna efter att ha konsumerat mjöd så är ni mycket välkommna in till oss. För mer information kan du gå in och kolla vår Facebook-sida alternativt maila oss på valhall@equiv.se. Lokalen hittar ni i F-huset i C12 ingången från regnbågs allen och tar trappan ner i katakomberna sedan kan man följa pilarna som finns på golvet.

Julius

Julius är Maskinsektionens sektionslokal och är ensamma om sitt tillhåll i E-huset. Även om det är Maskinarnas lokal så är alla studenter på LTU välkomna när vi har öppet! 

Till Julius hittar du enklast genom att gå in i E-huset närmast STUK och sedan ta trappan ner direkt till vänster om ingången så är du framme.
På Julius kan du käka berömda mackor, chips och läsk och hänga efter dina legendariska utekvällar eller ta en paus i nattplugget.
Förutom att driva lokalen anordnar Julius också Öhlympiaden med maskins eminenta sexmästeri 6M, och björnbrunsten- en sittning för de aktiva medlemmarna under maskinsektionen.

Undrar du vilka vi är, vad vi gör, vill boka lokalen eller är allmänt nyfiken? Kolla in vår facebooksida, instagram, skicka ett mejl till mrjulle@m-sektionen.se, eller kom fram till oss på STUK och snacka lite! En Julle känner du lätt igen på den vinröda västen med vit päls på kragen och vi står alltid till tjänst.

Valvet

Valvet är Ekonomsektionens sektionslokal, men ALLA oavsett sektionstillhörighet är varmt välkomna! 
 
Vi finns i A-husets katakomber, enklaste vägen till oss är via regnbågsallén, andra ingången (A2) på långsidan av huset, ner för trappen och direkt till höger. Vi serverar LTU’s bästa Quesadillas inklusive dryck för 20kr. Vi har öppet efter STUK oftast på lördagar men håll utkik på vår facebook-sida för exakta dagar. Ni känner igen oss på våra grå västar med Farbror Joakim på ryggen. Valvet går även att hyra både för kvälls- eller dagsaktiviteter. För att kontakta oss går det bra att maila på valvet@ekonomsektionen.se eller via facebook-sidan. Det går såklart även bra att bara komma fram och prata med oss också.
Välkomna!