Sexmästerier

D6

Datasektionens Sexmästeri är en samling fantastiska  människor som strävar efter att ge det där lilla extra till studenterna när de inte är fast på föreläsningar.

  • D.A.D (Datas Alpina Discgolf)
  • S.No.P.P. (Sveriges Nordligaste Pulka Partaj).
  • D.I.C.K (Datas Internationella Caps Konference)
  • Dam- och Herrmiddagen

En D6a är lätt att urskilja. En sleten overall, en gul frack, röd keps och odör som inte går att missa. Vi är helt enkelt datagula, den enda färgen som luktar.

Under året kan ni även se oss nere i F-husets källare, i den gulaste av alla efterfestlokaler... Gula. 

Vi är störst, gulast, vackrast men även ödmjukast. Ni når oss på facebook.

Idesix

Idesix är I-sektionens alldeles egna sociala utskott även kallat sexmästeri. Ni känner igen oss på våra svarta kavajer prydda med Idesixmärket. Vi anordnar ett flertal evenemang under året främst riktat till I-sektionens medlemmar men självklart är alla härliga studenter på skolan välkomna att festa till det med oss!

Idesix erbjuder allt från fina I-sittningar till mysiga I-pubar, I-frukostar och tävlingar. Allt för att ge er den bästa studietiden här på LTU. 

Om ni vill ha koll på våra evenemang eller våra rekryteringsperioder kan ni gilla oss på facebook.com/Idesix, där finns det även mängder med mingelbilder från våra tillställningar. Ni kan också kontakta oss direkt på Idesix@i-sektionen.se.

Ek6

Alltså… Vad är egentligen ett sexmästeri? Är vi mästare på sex? Kanske är vi det, men det huvudsakliga syftet med vår verksamhet är att göra just din studietid oförglömlig.

Ek6 är Ekonomsektionens sexmästeri och vi anordnar allt från mindre fester till storslagna sittningar. Du känner igen oss med våra supersnygga Ek6-hoodies och höga musik. Vi är speciellt kända för våra beer pong-turneringar. Vår stora stolthet som infaller i december varje år är L.U.S.S.E. (Luleå Universitets Storslagna Sittning för Ekonomer) vilket är vårt absolut mest lyckade evenemang!

Facebook: Ek6
Instagram: ek6ltu

Har du tips, idéer, frågor eller om du bara vill snacka så är det bara att höra av dig till studiesocialt@ekonomsektionen.se.

Repet

Repet är inte bara skolans äldsta sexmästeri, utan även det sexigaste. Som en skotsk whiskey eller ett fylligt rödvin – åldern klär oss som inget annat. Repet – från början Geosektionens Representationskommitté – är Geosektionens sexmästeri och det är alltså vi som anordnar sektionens grymma event under skolåret. Exempel på dessa är Vårslaget (brännbollsturnering med fusk) som vi anordnar i samarbete med Stil och sektionens stolthet Geolussebalen (skolans finaste, top-notchigaste samt frack-aste sittning). På event och på övriga dagar känner du lättast igen oss på våra fina röda västar, förhoppningsvis stående någonstans klappandes på pingviner eller chillandes med sektionens maskot Georg (den finaste pingvinen av dem alla).

Håll koll på tidigare och kommande event, rekrytering m.m. på vår facebooksida facebook.com/georepet. Glöm inte att gilla oss!

Vill ni istället prata lite mer intimt nås vi lättast på repet@geosektionen.se.

6M

Terminerna på LTU är fyllda med olika evenemang och fester, 6M sexmästeri är en utav de många föreningar som bidrar till detta. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att alla men framförallt Maskinteknologsektionens studenter får en så rolig och minnesvärd resa genom studierna som möjligt. Därför arrangerar vi olika evenemang som alla kan delta i för att göra någonting kul utöver studierna längs med vägen.

Vad sägs om att festa i en grotta? Gå på sommarfest mitt i vintern, dansa vals i dina vackraste balkläder eller kanske bli historisk mästare i de öhlympiska spelen. Detta är exempel på vad man kan komma att syssla med på våra evenemang under ett läsår.  

Ni känner igen oss i 6M på grund av de extremt vackra rosa västarna som vi har på oss när vi är med på olika evenemang eller på utekvällar. Under dagstid kan vi vara lite mer svårfunna utan de prydliga västarna på, men om ni vill komma i kontakt med oss är det bara att klicka in på vår Facebook eller skicka iväg ett mail till oss när som så hörs vi av J

Facebook: https://www.facebook.com/6mltu/?fref=ts
Mail: 6m@m-sektionen.se

Essex

Essex är SNS-sektionens sexmästeri. Det är vi som anordnar förfester och andra event för sektionens medlemmar (men andra är också välkomna). Vi känns bäst igen på våra svarta västar med en kortlek på ryggen och hittas allt som oftast på STUK under deras öppna kvällar. Vill man komma i kontakt med oss är detta lättast att göra vi vår facebooksida Essex (SNSessex) eller bara hugga tag i oss på STUK men vill man bara se vad vi har för oss gör man det på Essexsexmasteri på Instagram. Vi ses i höst!

Ped6

Sektionen för hälsa och lärandes sexmästeri, som lyser upp er tillvaro med våra orange västar. Vi anordnar förfester och sittningar, samtidigt som vi bjuder på jello-shots och vårt egna vin (som smakar jäst och ångest) Vi är alltid taggade på att hänga med sköna människor och vi är som bekant #bästivästpåfest

Ni får enklast tag i oss via facebook eller instagram
Det går självklart bra att skicka ett mail till ltuped6@gmail.com.

Sam6

Sam6 är Samhällsvetenskapliga föreningens sexmästeri. Det är vi som ser till att ni som läser sociologi, psykologi och rättsvetenskap får en rolig studietid, även om våra evenemang är öppna för alla på skolan. Lättast hittar ni oss på campus och STUK iklädda blå rockar med vår logotyp på rygg och bröst, tveka inte att komma fram och prata om ni ser oss!

Under året har vi två stora evenemang: Ombytta roller - Tillsammans med Ped6 skapar vi en kväll där ni får chansen att klä ut er till det förmodade motsatta könet. Julsittningen - En middag där studenter samlas för en sista måltid runt jul innan vi far hem till respektive hemort. Självklart med julbord.

Några mindre evenemang brukar även dyka upp under året. För att vara säker på att ni inte missar något, följ våra sociala medier. Facebook: Sam6LTU Instagram: Sam6_ltu

Vill du ha närmare kontakt, men inte vågar dig fram, kan du mejla oss. Mejl: kontakt.sam6@gmail.com

Vi ses i höst!